Vårt stöd går till Ingelas

Alla inlägg Skutskär
http://gd.se/konsument/1.5763347-brot-sig-in-och-stal-60-tal-jeans

Under natten mot tisdagen bröts sig någon in i butiken Ingela's i Skutskär och stal kläder för närmare 20000 kronor. Och lägger man till kostnaderna för de skador tjuvarna lämnade efter sig blir det en saftig räkning för butiken. Nu hoppas vi på bloggen att de har en god försäkring som hjälper dem med det ekonomiska men hur det än är så bildas en oro över hur människor beter sig.

Om de nu stal massor av kläder från butiken måste polisen kunna spåra dem för vi tvivlar starkt att de tänker bära alla kläderna själva. Det handlar om försäljning och då tycker jag att det ska bevakas på Blocket, Tradera, köp & sälj-sidor på Facebook och dylikt. Men polisen har inte resurser att göra det här själva så nu är det upp till oss medborgare att ta fram civilkuraget och ha både ögon och öron öppna.

Som sagt är oron det som är värst och våra tankar går till butiksägaren Ingela Olsson som får kämpa vidare. Vi måste värna om våra medborgare samt lokala näringsidkare och när sånt här tråkigt sker måste vi engagera oss för att ge dem stöd. Vi från bloggen tycker att ni skall besöka Ingela's när möjligheten finns och bidra till uppbyggnadet och vägen tillbaka till verkligheten. Från vår sida så finns vårt fulla stöd för er som arbetar på Ingela's och hoppas att allting återgår till det normala utan otrevliga komplikationer.

Kommentera inlägget här: